Plaça de la Corona de Granollers

La primera fase de la remodelació que s'ha fet a Granollers ha estat la Plaça de la Corona. Ahir la varem anar a veure perquè havíem rebut molts comentaris de gent que ens deia que el terra era horrorós. Realment és horrorós, en varem fer un bon recull de fotografies (que aviat penjaré).

Mentrestant estava asseguda en un banc vaig escoltar com deien que ja hi havia caigut molta gent.

El que més em dol és que un grup de persones interessades amb aconseguir una bona mobilitat per a tothom, varem treballar durant tot l'any fent reunions, per tal de veure si podíem ajudar abans que les obres ja estesin fetes (per allò de que valen més quatre ulls que dos i per allò altre de que un cop fet...) però malauradament, veient el resultat queda clar que se'ns han ben rifat. Al menys aquesta és la meva percepció després d'assistir fins i tot a la última reunió de mobilitat de l'Ajuntament i o es va assegurar que quedaria bé.
En aquesta reunió van fer callar a un senyor que ho va dir (jo no l'havia vist i per tant no vaig poder opinar).

Ahir la gent passejava mirant al terra i si podien sentir els més diversos comentaris, cap a favor de la bona execució de l'obra.

El més curiós és que tot estant "de pena" la van inaugurà.

1 comentari:

Narcís ha dit...

És una llàstima que es llencin els euros d’aquesta manera. Potser el projecte era molt maco, però s’ha fet una execució de pena i els materials emprats, deixen molt que desitjar.