És accessible per a tothom l'art?

Mentrestant reflexioneu amb la pregunta, us penjo aquesta notícia. Penseu que si guanyeu el premi, no us podreu retirar, ni compar cap pis accessible però us servirà per convidar a la família i els amics...
Tot i que no crec en concursos, m'ho estic rumiant... I vosaltres?

Llegit a les notícies d'ECOM

VII edició del premis "Nous Genis", promoguda per Acció Social, el COCARMI i la CAM

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras; el president del Comitè Català de Representants de Minusvàlids de Catalunya (Cocarmi), Francesc Pérez; i el director regional de Catalunya de la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM), Indaleci Mondéjar, van signar ahir al matí el conveni de col·laboració per organitzar la setena edició del concurs de pintura ‘Nous Genis’ adreçat a persones amb discapacitat.

El concurs ‘Nous Genis’ es va organitzar per primera vegada l’any 2003 amb motiu de l’Any Europeu del Discapacitat. Aquest certamen vol potenciar els aspectes dinamitzadors de les activitats artístiques per facilitar l’autonomia personal i l’adaptació a l’entorn social de les persones amb discapacitats psíquiques, físiques, sensorials i malalties mentals. L’any passat es van presentar al certamen 1.370 obres.

Enguany la temàtica dels treballs serà ‘L’amistat, els meus somnis’. S’hi poden presentar les persones amb discapacitat majors de 18 anys i que estiguin inscrites en una entitat sense afany de lucre amb, com a mínim, una seu a Catalunya. Cada autor podrà presentar una sola obra. Els treballs hauran de ser inèdits i es podran lliurar del dia 25 fins al 28 de març de 2010 al Local Cultural Sense (Carrer Blesa, 27-29 de Barcelona)...

Per ampliar la informació entreu al web d'ECOM

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria poder anar a pintar o amb un taller i no puc perquè està molt lluny de casa i no m'hi puc desplaçar. Per a mi no ho és perquè no tinc mitjans per pagar-me un acompanyant.
M'agrada el teu blog
Ramona