VOLS JUGAR? Entra a ECOMLAB

Alguns pensareu que sóc l'encarregada del màrqueting d'ECOM, perquè sempre us parlo dels seus projectes, de les seves notícies... Doncs res més lluny, només en sóc una senzilla seguidora i de tant en tant publico alguna de les seves activitats al bloc. Però mai se sap, potser algun dia em fixaran...

Avui us presento ECOMLAB, un projecte que ha creat ECOM per a sensibilitzar als infants, adolescents. Una colla de jocs interactius per entretenir, divertir, sensibilitzar i fer reflexionar. També adreçat als pares, als educadors i als tafaners com jo.

El bloc incorpora un sistema de navegació inclusiu, això vol dir que les persones cegues no necessiten tenir instal·lat cap programa per poder-hi navegar, el web té un zoom incorporat i a més tot el que està escrit està locutat. Així mateix, tots el vídeos estan subtitulats per a que sigui accessible per persones sordes. El doble sistema de navegació (menú de dalt i botons grans) no és casual ni estètic, sinó que està pensat perquè sigui més accessible per les persones amb dificultats de mobilitat. A l'apartat "ecomconfigura" ho explica molt bé i a més anima a fer la prova de navegar pel web amb els ulls tapats, per exemple.

Us convido a jugar-hi!

Endavant, prem aquí ECOMLAB