ACCESSIBILITAT FESTA MAJOR 2011 DE GRANOLLERS

Com ja va sent habitual els organitzadors de la Festa Major de Granollers tenen cura de l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.


En els actes públics hi haurà cadires reservades. Us recomano que hi aneu abans de començar l’acte perquè com és lògic un cop començat l’espectacle, qualsevol persona podrà fer ús d’aquestes reserves.

PER A MÉS INFORMACIÓ truqueu al telèfon 638062640

He vist que pels sords que fan servir la llengua dels signes per comunicar-se, hi ha actes amb traducció simultània però, lamentablement, un cop més no n'hi ha cap acte adaptat per a sords postlocutius usuaris de pròtesi auditiva.

Des d'aquí demanem als organitzadors que prenguin nota de que hi ha molts sords postlocutius que potser també els hi agradaria poder escoltar el pregó i altres actes culturals com per exemple el teatre, el cinema...

Ho deixo dit...

2 comentaris:

Marga BC ha dit...

Els sords postlocutius que no fem servir la llengua de signes per comunicar-nos continuem sent una espècie invisible o, potser, seria millor dir ignorada a posta.
Alguns saben que existim, però com no ens fem escoltar prou, ens ignoren, cosa que, econòmicament parlant, sembla que els surti més a compte que no pas posar les mesures necessàries per fer possible una igualtat d’oportunitats real en tots els àmbits.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Benvinguda Marga i gràcies per deixar el teu comentari. Potser algu dia les coses canviaran. Al menys aquest bloc vol donar una mica de veu a alguns problemes d'accesibilitat i és bó que la gent hi participi.