Un pas enrera: Travessia de les Voltes de Sant Feliu de Guixols


Avui llegint el diari electrònic infoguixols.cat hi he vist a la secció d’opinions un escrit signat per Eva Moreno que m’ha cridat ràpidament l’atenció.


Què els hi costava fer una rampa?

Eva Moreno

Vull manifestar la meva queixa com a mare i ciutadana de Sant Feliu. Ara que s’han acabat les obres d’arranjament dels accessos a la Plaça del Mercat des de l'Avinguda Juli Garreta, a ningú de l'Ajuntament s’ha aturat a pensar ni que sigui per un moment en les nombroses mares amb cotxets, en les persones grans i els discapacitats?. Què els hi costava fer una rampa ja que feien les escales noves?. En fi...


Així, que de de bon matí, quan he anat al mercat, m’hi he acostat per fer unes fotografies per deixar-ne constància al bloc.


Particularment agraeixo a la senyora Eva Moreno el fet de que es decidís a publicar la seva opinió, i m’agradaria dir que en aquest “En fi...” del final, potser canviaria de sentit si cadascú de nosaltres fes el mateix que ha fet ella i en deixés constància escrita.

Sempre ho dic, no es tracta de criticar, sinó d’opinar constructivament perquè els dissenyadors urbans es sensibilitzin una mica més.


Espero de tot cor, que el seu escrit i el meu serveixin per canviar el sentit d'aquest “en fi...” i puguem veure ben aviat l'accés canviat, això, voldrà dir que l’opinió dels ciutadans també compte.


Què tal una rampa al mig amb unes baranes?


Aquesta altra fotografia és del carrer Estret, on també hi fan les obres. No sé si hi ha previst fer cap rampa. Ho he preguntat als operaris i no m'ho han sabut dir...

Vull comentar, que Sant Feliu treballa per l'accessibilitat, lent però va fent perquè pel centre s'hi pot caminar bé; pels carrers secundaris, ja és una altre tema...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre igual, demanar "per fabor" una rampa.Ya un decret llei, i és te què cumplir, aquestes altures és vergonyos tenir que fer aquets comentaris.
Isabel

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Gràcies Isabel pel teu comentari. Tens raó amb el que dius però ja veus...

Anònim ha dit...

Els clients de l’Hostal Noray, del que en sóc directora, em pregunten constantment si les obres que es duen a terme són per millorar l’accés i si està previst posar-hi una rampa (per baixar cotxets, maletes, cadires de rodes...), ja que aquest any encara han tingut molta més dificultat per accedir al carrer a causa de les obres.
Mª Teresa Rivas

Anònim ha dit...

Està bé aquest bloc el tindré de referència.
Carla