ENTREVISTA DE PREMSA


Fa uns dies vaig rebre una proposta per part d'una entitat perquè em deixés fer una entrevista per un conegut periodista...

Em vaig quedar parada, gelada. El primer rampell va ser un "no" però quan vaig reflexionar vaig pensar que el tema s'ho valia. Això sí, espero que el sacrifici no sigui en va i faci rumiar a molta gent.

La veritat és que els periodistes em fan molta por (això dels programes escombreries els hi ha fet molt de mal) però crec que m'ha fet una bona entrevista. Ara, segurament els nervis m'hauran traït en algun punt. Ai! Ja m'ha entrat el cuquet del que havia o no havia d'haver dit!!!!!!.

Sabeu, us deixaré intrigats fins que surti publicat però us avanço que anirà sobre un tema que afecta a les discapacitats.

Potser fins i tot aquest dies aniré penjant reflexions sobre el tema i us deixo pistes.

9 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

És ben cert que hi ha periodistes i periodistes. Segons qui et vingui a picar a la porta, ja saps què els has de dir.

Però jo, m'he endut sorpreses molt agradables de periodistes de ràdios locals, sense nom conegut, però amb una professionalitat altíssima. I acostumen a preparar-se força bé les entrevistes, documentant-se molt bé sobre les persones que entrevisten.

Ho anirem esbrinant a poc a poc, ja ho veig... :-)

Anònim ha dit...

Jo ja sé de què va ;)
Segur que ho has fet genial!
Petons.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Gràcies Víctor pel teu comentari, crec que aquest periodista és un bon professional i el fotògraf també perquè crec que em deixarà més guapa del que sóc (li he demanat un retoquet je, je).

Anna, mira que ets dolentota. No em facis dir qui en té la culpa de tot això.
No crec que m'hagi sortit genial, penso que m'han quedat les coses importants al tinter. En fi, ja veurem

Marga BC ha dit...

Bé, Núria, ja ens avisaràs quan l'entrevista surti a la llum.
Penso que està molt bé que les pròpies persones afectades donin el seu punt de vista, molts "experts" parlen i opinen sense coneixement de causa. Segur que ho has fet genial!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Gràcies Marga per la visita!

Vicenç Ambrós ha dit...

Segur que va anar molt bé, Núria!!! T'agrairé moltíssim que quan surti publicada l'entrevista m'enviïs l'enllaç. Crec que pot ser molt interessant...

Una abraçada!!!

Vicenç

Narcís ha dit...

Hola Núria



Espero que l’esforç que has fet al deixar-te entrevistar per parlar sobre algun tema de discapacitats serveixi per alguna cosa. Ja saps que som molts els que estem al teu costat, encara que fem pocs comentaris et seguim.

Segur que l’entrevista serà bona. Ja en diràs quan la podrem llegir i quin diari haurem de comprar.

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Gràcies a tots per participar però hem de tenir present que quan l'article surti publicat en el diari, serà aleshores quan serà bo que hi deixeu els comentaris, les inquietuds, per tal fer-nos presents.
Fins aviat blocaires!

Mataró Sense Barreres ha dit...

Endavant Núria. Es ben cert que de vagades fan una mica de por els periodistes, no per el que tu pots dir, si no pel que poden escriure. Nosaltres pensem que els mitjans de comunicació son, o millor dit, deurien de ser una de les eines mes efectives per posar en relleu problemes, que d’un altre manera passarien totalment desapercebuts.

Ja ens faràs saber on surt publicada l’entrevista que de ben segur es molt interessant.

Mataró Sense Barreres