Podriem dir que s'hi han esforçat, però...

Després de demanar a l'Ajuntament de Granollers, via correu electrònic, que enguany i sobretot durant aquestes festes de Nadal, deixessin lliure l'única entrada accessible que hi ha per entrar dins de la Porxada, hem vist que encara ha de millorar i s'haurà de prendre nota per propers actes.

Tot i que aquest any, ens van escoltar i van deixar un "petit" espai, per on es podria entrar si no fos que els paradistes no deuen haver estat sensibilitzats, perquè al seu davant, hi col·loquen tota classe d'estris (escales, cartrons, bosses de brossa...)

Pel que fa a les passarel·les laterals de les parades del voltant se’n pot dir gairebé el mateix, fins i tot algun dia han tancat l’accés amb una vela.

Crec, que el pas de bona voluntat de l’Ajuntament és bo, però potser hagués calgut primer informar i sensibilitzar als firaires. O, col·locar un rètol davant de l'accés perquè tothom s’assabentés que és un espai d'accessibilitat reservat per a persones amb mobilitat reduïda (cadires de rodes, escúters, cotxets d’infants, usuaris de crosses o bastons...)

1 comentari:

Marga BC ha dit...

Quan he començat a llegir l'entrada anava pensant en la idea de posar un rètol que indiqués que aquest espai havia de mantenir-se net per tal de facilitar el pas a les persones que ho necessitessin. Quan he arribat a l'últim paràgraf he vist que tu també ho esmentaves. Com dius, el que cal és sensibilitzar la gent vers els problemes que poden tenir altres. Aquesta tasca sovint queda en l'aire i de poc serveixen, doncs, les iniciatives que es puguin prendre, si la gent no està informada i sensibilitzada.
Apa, a treballar!