Totes les persones discapacitades poden poden practicar algun esport?

Amb aquest títol ha fet l'apunt el blocaire "El fisioinquiet" col·laborador dels matins de TV3. Us deixo el seu enllaç per si el voleu llegir o mirar-vos el programa.
M'agrada molt el seu espai en el programa Matins de TV3. Cada setmana toca un tema interessant, el tinc enllaçat al bloc d'infermeria i m'ha semblat que el tema d'aquesta setmana aniria bé pel bloc de l'accessibilitat.

Això si, li enviaré un missatget de bon rotllo, dient-li, que a mi particularment m'agrada més, fer servir "persones amb discapacitat, persones amb mobilitat reduïda, persones amb... que no pas " persones discapacitades".

Mira que soc rareta! És l'edat!

Felicitats Sebas pel teu títol

4 comentaris:

Marga BC ha dit...

Hola Núria,

Tens tota la raó, i més. Això de "persones discapacitades" no és una expressió "correcta", "persones amb discapacitat" m'agrada molt més.
Hauré de revisar el meu blog, no se m'hagi escapat algun cop la indesitjada "persones discapacitades".
Salutacions

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Hola Marga!Benvinguda

Fisioinquiet ha dit...

Benvolgudes,
Disculpeu-me si no us ha agradat el títol del petit article al meu blog, no era en cap cas la meva intenció fer-vos sentir malament. Vaig aprofitar el peu de foto que van posar a la TV3 i així va anar el tema. Ja ho he corregit.
Salutacions

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Benvolgut Lluís, això és cosa de la semàntica. De cap manera ens has fet sentir malament, al llarg de la història se'ns ha anomenat de mil maneres i cap ens ha afectat.
Crec que la que no va encertar fer l'apunt vaig ser jo.
M'agrada molt el teu bloc i el treball que fas.