Aparcar en llocs reservats per a persones amb mobilitat reduïda

Tot i que prefereixo remetre-us al post de MASBA que toca aquest tema, si que tinc ganes de dir-vos que fa una temporada que quan vaig al supermercat miro si realment les places per a persones amb mobilitat reduïda estan ocupades per vehicles que tinguin l’autorització pertinent.

Poques vegades la tenen, i altres hi pots veure dins del cotxe el conductor esperant “la senyora i els nens” que fan la compra mentrestant ell fuma una cigarreta com aquell que està assegut al sofà de casa.

Crec que és una llàstima que s’hagi de fer una llei per fer respectar un tema social i de bona educació com aquest.

Si voleu fer la prova un dia, demaneu que us deixin una cadira de rodes al matí, pugeu-la al cotxe, cerqueu aparcament al super, baixeu vosaltres i la cadira. Entreu a l’establiment, aneu a demanar el “carro” que se us adapti a la cadira de rodes.
Per cert, a Granollers el Caprabo de l’avinguda Sant Julià el tenen (aprofito per dir-vos-ho i per agrair-los el detall i a la meva amiga Magda per fer-los la petició).

Seguim, compreu els productes que tingueu a l’abast del vostre braç i demaneu a algun bon samarità que us despengi les galetes o altres productes que us agraden i que estan al prestatge de dalt de tot.
Llavors, cansats fins a dir prou, feu cua a la caixa, estireu bé el braços i empaqueteu com pugueu (tot i que la caixera uns ajudarà amablement) perquè darrera vostre hi ha un impacient que us mira amb cara de pocs amics.

Quan hàgiu fet tot això, torneu al cotxe que l’haureu tingut que deixar lluny perquè els reservats estaven ocupats. Carregeu el cotxe i cap a casa...

Ho deixo aquí, només d’explicar-vos-ho ja estic esgotada.

A vegades és bó posar-se a la pell de l'altra

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A Fraqnça,vaig veure una frase al costat d'un senyal d'estacionament reservat que deia: "si agafes el meu reservat, agafa també la meva discapacitat", o una cosa semblant, que va molt bé amb el que tu has descrit.mj

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Hola anòmim mj. Ara que ho dius, sí que ho vaig llegir fa poc aquesta frase i segurament va ser al teu bloc (no ho diguis a ningú però ara no sé el nom del teu bloc) i recordo que em va semblar una frase genial.
Gràcies pel comentari i per seguir el bloc

Anònim ha dit...

"La acción consiste en colocar una pegatina cuyo lema es “Si quieres mi plaza, quédate con mi problema” en aquellos coches sin tarjeta autorizada de aparcamiento que ocupan las plazas reservadas para personas discapacitadas".
Això,ho fa l'associació AESLEME d'extremadura. Un bon exemple a seguir. mj