Comunidad virtual para la promoción de la igualdad de oportunidades de las personas con discapacidad



Avui he assistit a una reunió informal a la seu d’ECOM sobre el web Disgital. Un portal que ja porta un petit temps en funcionament però que encara està en la seva primera fase de difusió.
La presentació oficial de Disgital es va fer el passat 6 de novembre a Barcelona, i a la que sentin-t’ho molt no vaig poder assistir.

El seu funcionament, és ara per ara, d’àmbit nacional. L’entusiasme dels coordinadors de la Fundació Pere Tarrés que han vingut a explicar-nos el projecte és d’admirar i contagiós. Ens han dut a fer un petit recorregut pels diferents apartats del web, i una cosa molt d’agrair: s’han apuntat els nostres suggeriments!

Crec que millor que qualsevol explicació que jo us pugui donar sobre els seus objectius els podreu vosaltres mateixos descobrir visitant l’espai i, perquè no, si us pica la curiositat, fent-vos usuaris registrats.

Us deixo l’enllaç.

De moment el que necessita l’espai és col·laboració i interès per part de tots, per tal que projecte tingui vida i es pugui anar ampliant cada cop més amb l’ajut de tothom.

Gràcies per convidar-nos a la reunió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres per participar-hi i per el vostre interès!

Estem molt contentes d'aquesta trobada i de poder comptar amb vosaltres.

Esperem que entre tots construim una web més humana i més propera.

Aprofitem per animar a tots els lectors d'aquest blog a visitar i a participar d'aquest espai www.iodisgital.com

Elisa i Anna
Equip IOdisgital